08 februarie 2007

Sa admiram...

In urma cu doar cateva zile, o megacomisie reprezentand nu-stiu-cate tari din lumea asta, pe la 50 asa, s-au adunat ca sa discute nimic. Nu ca incalzirea globala ar fi nimic, ci pentru ca minunatele si savantele concluzii la care au ajuns au fost de mult dezbatute de savanta Ileana din tramvaiul 34, 62 de ani, inginer, in momentul in care a intrat in vorba cu filozoful Vasile, 48 de ani, zugrav intre statiile Stefan cel Mare si Piata Galati. Aceleasi concluzii le-au tras si vreo 3 femei aflate la coafor in timp ce stateau cu bigudiurile in plasa si capul in uscator atunci cand, plecand de la intriga captivanta din "Lacrimi de iubire" si plasand-o in antiteza cu... nu stiu... spuneti dumneavoastra o telenovela... au ajuns si la politica, vezi accidentul premierului si suvita presedintelui, si au sfarsit prin a filozofa pe probleme de mediu. In fine, concluzia-mama a comisiei-tatic a fost ca, tineti-va bine, "interventia umana este cauza modificarilor climaterice". Nu serios! Pe bune?

Va propun in cele din urma sa admiram natura cat inca mai reuseste sa ne uimeasca printre "interventiile umane". Doar atat. Sa admiram...


























2 Comments:

Blogger Bogdan said...

Textul excelent. Plin de umor, asa cum e si "recomandat". Dintre fotografii imi plac toate, mai putin 1,2,4,5. Restul sunt foarte tari. Preferata mea cred ca e 3. Abia astept sa mai vad!

09 februarie, 2007 15:48  
Anonymous Anonim said...

E ok! Umor spumos, putin cam misogin, dar e bine! E un inceput promitator!

12 februarie, 2007 00:18  

Trimiteți un comentariu

<< Home