10 noiembrie 2006

Off limits



Nu mi se intampla prea des sa dau gata acumulatorul de la camera si sa-i incarc pana la refuz memoria intr-o singura zi. Dar nicio zi nu seamana cu cealalta si niciun loc lasat de Dumnezeu pe acest pamant cu un altul. Si in momentul in care te izbesti de unicitatea fiecarui coltisor de natura nu poti sa treci pe langa el cum trece tramvaiul pe langa tine. La inceput de secol XXI, cand creativitatea umana pare sa nu mai cunoasca limite, cand realitatea poate fi creata cu ajutorul unei perechi de ochelari si a unei manusi, a mai ramas un lucru pe care englezul l-ar numi "off limits"...imposibil de reprodus: natura. Zilnic luata ostatica, chinuita si violata in chip salbatic, natura continua sa-si arate frumusetea de nerealizat in eprubeta impreuna cu acea combinatie de culori ce numai ochiul o poate sesiza. Ochiul...o camera de luat vederi perfecta. Si, ati ghicit...ireproductibila...























Si acum imaginati-va ca in loc de un obiectiv cu lentile Leica ar fi fost un ochi cu iris...

5 Comments:

Blogger Bogdan said...

Un inceput de blog promitator... Chiar gasesti cateva fotografii foarte bune aici. Mie in mod special imi plac cea cu melcul pe buturuga, cea cu izvorasul, si cea cu pietrele din rau.

Asteptam urmatoarele serii.

13 noiembrie, 2006 12:47  
Anonymous Anonim said...

Multumesc mult pentru aprecieri. Cand am facut acele fotografii nu ma gandeam ca o sa le pun pe un blog. Acum, cand scot camera din teaca imi pun intrebarea... pot sa obtin o fotografie de blog? :)

Sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor.

13 noiembrie, 2006 19:07  
Anonymous Anonim said...

Cred ca stiu de undeva pozele ;) Si da, cea cu melcul si izvorasul sunt superbe. Nu pot omite nici floarea de la inceput, mai ales ca am o oarecare sensibilitate la flori colorate

16 noiembrie, 2006 22:29  
Anonymous Anonim said...

frumoase fotografii, unele chiar superbe;
Merci ca te-ai gandit sa le pui pe blog sa se poata bucura si altii de ele.
Sper sa nu te opresti

23 noiembrie, 2006 15:27  
Anonymous Anonim said...

Frumoase ganduri, frumoase interpretari.Ma gandeam ca numai eu analizez forma norilor si le dau tot felul de roluri.Esti foarte sensibil sper ca in viitorul tau sa foloseti aceasta latura.Nu "plange "dupa zilele care trec. Pastreaza frumusetea lor in suflet si sigur ziua de maine o sa fie si mai surprizatoare.Important e ca i-ai perceput lumina , caldura, extraordinara frumusete prin toti porii tai .Pentru mine pozele tale sant emotii si senzatii.

23 noiembrie, 2006 15:47  

Trimiteți un comentariu

<< Home